PRIJZEN

prijzen locatieverhuur

Op deze pagina zijn de vanafprijzen te vinden voor het huren van de ruimtes De Deel en Het Atelier en de Activiteitenruimte. Hierop aansluitend bieden wij 2 kleine Coachkamers, diverse arrangementen en binnen- en buitenactiviteiten die je geheel naar eigen wens kunt selecteren.

Illustratie Het Terphuis: aardbeien

DE
DEEL

ACTIVITEITEN RUIMTE

(bovenstaande prijzen zijn excl. 9% BTW)
Illustratie Het Terphuis: aardbeien

ARRANGEMENTEN

Wat houdt een arrangement in? Gedurende de dag of het dagdeel heb je de beschikking over verse (bonen)koffie, thee, water en fruit (bij de prijs inbegrepen). Diverse niet-alcoholische dranken en zoete of hartige hapjes bieden we tegen een meerprijs aan, zoals een luxe koek of gebakje van de Poortugaalse bakker bij ons om de hoek. We houden uiteraard rekening met eventuele dieetwensen! 

Bij prijs inbegrepen:

Maak hieronder jouw keuze voor een arrangement. 
Alle genoemde prijzen zijn incl. btw 

BASIS LUNCH vanaf €17,50 per persoon

Wij verwennen onze gasten bij ontvangst graag met een luxe koek of gebakje van de lokale bakker in Poortugaal. Hiervan gebruikmaken? Geef dit dan even aan ons door.

Luxe LUNCH vanaf €24,00 per persoon

Activiteiten

Bekijk hieronder de activiteiten die passen bij jouw evenement:

Locatieverhuur - kantoorruimte

Coachkamer

Voor individuele gesprekken hebben we een gespreksruimte met onder meer een zithoek en bureau ter beschikking. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 4 personen.

Lees meer »
Activiteit locatieverhuur - overnachten op de boerderij

Overnacht op de boerderij

Jazeker, het is mogelijk om bij ons op de boerderij te logeren! Onze Bed & Breakfast is beschikbaar voor 2 of 4 personen en heeft een waanzinnig uitzicht op het weiland.

Lees meer »
Ruimteverhuur in Poortugaal - Activiteiten in de buitenlucht
Bij de prijs inbegrepen

Activiteiten in de buitenlucht

Ons grote buitenterrein met tuin en weide is bruikbaar als onderdeel van jouw programma of een stille pauze. De rondlopende dieren zorgen voor een aangename ontspanning. Fietsverhuur is ook mogelijk!

Lees meer »
Paardencoaching bij Op Het Terphuis

Paardencoaching

Neem aanvullend op het trainingsprogramma deel aan een unieke sessie paardencoaching voor nieuwe inzichten, ontspanning en plezier met jouw collega’s of gasten.

Lees meer »
Gebedsruimte van Op Het Terphuis
Bij de prijs inbegrepen

Stilteruimte

Maak gedurende de dag kosteloos gebruik van onze stilteruimte voor een stille bezinning.

Lees meer »