PRIJZEN

prijzen locatieverhuur

Op deze pagina zijn de vanafprijzen incl. btw te vinden voor het huren van de ruimtes De Deel en Het Atelier. Hierop aansluitend bieden wij diverse arrangementen en activiteiten die je geheel naar eigen wens kunt selecteren.

Illustratie Het Terphuis: aardbeien

De Deel + Atelier

Illustratie Het Terphuis: aardbeien

ARRANGEMENTEN

Wat houdt het arrangement in? Gedurende de dag of het dagdeel heb je de beschikking over verse (bonen)koffie, thee, water en fruit (bij de prijs inbegrepen). Diverse niet-alcoholische drankjes en zoete of hartige hapjes bieden we aan tegen een meerprijs, zoals een luxe koek of gebakje van de Poortugaalse bakker bij ons om de hoek. We houden uiteraard rekening met eventuele dieetwensen.

Bij prijs inbegrepen:

Maak hieronder jouw keuze voor een arrangement.  Alle genoemde prijzen zijn incl. btw 

Eenvoudige LUNCH of ONTBIJT Vanaf €12,50,- p.p.

IETS EXTRA VANAF €5,25,- p.p.

Wij verwennen onze gasten bij ontvangst graag met een luxe koek of gebakje van de lokale bakker in Poortugaal. Hiervan gebruikmaken? Geef dit dan even aan ons door.

Luxe LUNCH of ontbijt Vanaf €17,50,- p.p.

Activiteiten

Bekijk hier de activiteiten die passen bij uw event/training.

Gebedsruimte van Op Het Terphuis

Gespreksruimte

Voor individuele gesprekken hebben we een gespreksruimte met onder meer een zithoek en bureau ter beschikking. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 4 personen.

Lees meer »
Appels in de tuin
Bij de prijs inbegrepen

Buitenactiviteiten

Ons grote buitenterrein met tuin en weide is bruikbaar als onderdeel van jouw programma of een stille pauze. De rondlopende dieren zorgen voor een aangename ontspanning.

Lees meer »
Paardencoaching bij Op Het Terphuis

Paardencoaching

Neem aanvullend op het trainingsprogramma deel aan een unieke sessie paardencoaching voor nieuwe inzichten, ontspanning en plezier met jouw collega’s of gasten.

Lees meer »