over ons

wij zijn stichting het terphuis!

Onder de rook van Rotterdam, in het dorp Poortugaal, staat onze unieke zorgboerderij die we deels verhuren. Naast onze ruimteverhuur voor kleine en grote groepen bieden we aanvullende arrangementen en diverse binnen- en buitenactiviteiten. Denk aan paardencoaching en een stilteruimte voor bezinning. Er is bij ons dus veel te zien en beleven, waardoor jij jouw training, workshop of ander event geheel naar eigen wens kunt inrichten. Samen maken we er iets moois van!

Illustratie Het Terphuis: bieten

"Ruimteverhuur van Op Het Terphuis maakt deel uit van een stichting die kwetsbare jongeren helpt hun plekje in de maatschappij te vinden."

Illustratie Het Terphuis: bieten

waarom Op Het Terphuis een unieke locatie is!

Een unieke locatie

Over ons: Stichting Het Terphuis

Huur je bij ons? Dan steun je Stichting Het Terphuis

De volledige opbrengst van onze locatieverhuur gaat naar Stichting Het Terphuis. Wij zijn een zorgboerderij en staan klaar voor kwetsbare jongvolwassenen die extra hulp kunnen gebruiken om hun plek in de maatschappij te vinden.

 

Dit doen we onder meer door werkervaringsplekken aan te bieden. De jongeren helpen met veel enthousiasme bij de locatieverhuur, op de erf en in de bediening. Zo zijn ze zinvol bezig en doen ze veel ervaring op, maar ze worden ook gewaardeerd en bevestigd in hun waardevolle talenten en gaven.

 

Het terphuis

Meer informatie over de stichting?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Stichting Het Terphuis? We verwijzen je dan graag door naar onze andere website waar we uitgebreid vertellen over wie we zijn en wat we voor onze gemeenschap willen betekenen.

Logo Het Terphuis