over ons

Hi! wij zijn stichting het terphuis!

Onder de rook van Rotterdam, in het dorp Poortugaal, staat onze unieke en vooral beregezellige zorgboerderij Het Terphuis! De locatieverhuur maakt deel uit van een stichting die jongvolwassenen helpt hun passende plek in de maatschappij te vinden: Stichting Het Terphuis.

Op onze boerderij bieden we ruimtes voor zowel kleine als grote groepen. Maak je event compleet met een aanvullend arrangement naar wens en diverse binnen- en buitenactiviteiten. Denk aan paardrijden, paardencoaching en een stilteruimte voor bezinning.

Genoeg te zien en te beleven dus, waardoor jij jouw training, vergadering of ander event geheel naar eigen wens kunt inrichten. Eén ding is zeker: samen maken we er iets moois van!

Illustratie Het Terphuis: bieten

"Ruimteverhuur van Op Het Terphuis maakt deel uit van een stichting die kwetsbare jongeren helpt hun plekje in de maatschappij te vinden."

Illustratie Het Terphuis: bieten

waarom Op Het Terphuis een unieke locatie is!

alles op een rij:

Locatieverhuur vlakbij Rotterdam - Over ons - Het Terphuis

Huur je bij ons? Dan steun je Stichting Het Terphuis

De volledige opbrengst van onze locatieverhuur gaat naar Stichting Het Terphuis. Wij zijn een zorgboerderij en staan klaar voor kwetsbare jongvolwassenen die extra hulp kunnen gebruiken om hun plek in de maatschappij te vinden.

 

Dit doen we onder meer door werkervaringsplekken aan te bieden. De jongeren helpen met veel enthousiasme bij de locatieverhuur, op de erf en in de bediening. Zo zijn ze zinvol bezig en doen ze veel ervaring op, maar ze worden ook gewaardeerd en bevestigd in hun waardevolle talenten en gaven.

 

Het terphuis

Meer weten over onze stichting?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Stichting Het Terphuis? We verwijzen je dan graag door naar onze andere website waar we uitgebreid vertellen over wie we zijn en wat we voor onze gemeenschap willen betekenen.

Logo Het Terphuis