het atelier

Onze ruimte: Het Atelier

De ruimte Het Atelier is geschikt voor kleinere groepen van 2 tot en met 8 personen. Huur Het Atelier met alle benodigde faciliteiten voor bijvoorbeeld een teamvergadering, presentatie aan een klant of creatieve schrijf- of brainstormsessie.

faciliteiten

Impressie Het Atelier

Illustratie Het Terphuis: aardbeien

Prijzen Het atelier

Hieronder vind je de vanafprijs incl. btw voor het huren van Het Atelier. Daarnaast is het mogelijk om arrangementen en activiteiten bij te boeken. Scroll naar beneden om alle arrangementen en activiteiten te bekijken en ontdek welke het beste bij jouw programma aansluiten.

Dagdeel

4 uur
375 excl. btw
  •  

Hele dag

8 uur
545 excl. btw
  •  

Extra uur

1 uur
75 excl. btw
  •  

Het Atelier is ook te huur in combinatie met onze andere ruimte: De Deel. Meer weten? Bekijk dan onze prijzenpagina.

Illustratie Het Terphuis: aardbeien

ARRANGEMENTEN

Wat houdt het arrangement in? Gedurende de dag of het dagdeel heb je de beschikking over verse (bonen)koffie, thee, water en fruit (bij de prijs inbegrepen). Diverse niet-alcoholische drankjes en zoete of hartige hapjes bieden we aan tegen een meerprijs, zoals een luxe koek of gebakje van de Poortugaalse bakker bij ons om de hoek. We houden uiteraard rekening met eventuele dieetwensen.

Bij prijs inbegrepen:

Maak hieronder jouw keuze voor een arrangement. Alle genoemde prijzen zijn incl. btw.

Eenvoudige LUNCH of ONTBIJT Vanaf €12,50,- p.p.

IETS EXTRA VANAF €5,25,- p.p.

Wij verwennen onze gasten bij ontvangst graag met een luxe koek of gebakje van de lokale bakker in Poortugaal. Hiervan gebruikmaken? Geef dit dan even aan ons door.

Luxe LUNCH Vanaf €17,50,- p.p.

Activiteiten

Bekijk hieronder alle activiteiten die Op Het Terphuis aanbiedt:

Gebedsruimte van Op Het Terphuis

Gespreksruimte

Voor individuele gesprekken hebben we een gespreksruimte met onder meer een zithoek en bureau ter beschikking. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 4 personen.

Lees meer »
Appels in de tuin
Bij de prijs inbegrepen

Buitenactiviteiten

Ons grote buitenterrein met tuin en weide is bruikbaar als onderdeel van jouw programma of een stille pauze. De rondlopende dieren zorgen voor een aangename ontspanning.

Lees meer »
Paardencoaching bij Op Het Terphuis

Paardencoaching

Neem aanvullend op het trainingsprogramma deel aan een unieke sessie paardencoaching voor nieuwe inzichten, ontspanning en plezier met jouw collega’s of gasten.

Lees meer »
Illustratie Het Terphuis: kippen

Meer ruimte nodig?

Bekijk ook onze ruimte De Deel