Gespreksruimte

Onze ruimte: De gespreksruimte / Kantoorruimte

Een extra ruimte nodig voor een individueel coachingsgesprek, vergadering of training? Huur dan onze gespreksruimte met bureau en zithoek, geschikt voor maximaal 4 personen. 

faciliteiten

Impressie Gespreksruimte

Illustratie Het Terphuis: aardbeien

Prijzen Gespreksruimte

Hieronder vind je de vanafprijs excl. btw voor het huren van de gespreks- en kantoorruimte op onze monumentale boerderij in Poortugal. Daarnaast is het mogelijk om arrangementen en activiteiten bij te boeken. Scroll naar beneden om alle arrangementen en activiteiten te bekijken en ontdek welke het beste bij jouw programma aansluit.

Dagdeel - ruimte los huren

4 uur
80 excl. btw
  •  

ruimte los huren

per (extra) uur
25 excl. btw
  •  

ruimte huren i.c.m. atelier of de deel

per uur
12,5 excl. btw
  •  

De gespreksruimte is ook te huur in combinatie met onze andere ruimtes: De Deel en Atelier. Meer weten? Bekijk dan onze prijzenpagina.

Illustratie Het Terphuis: aardbeien

ARRANGEMENTEN

Wat houdt het arrangement in? Gedurende de dag of het dagdeel heb je de beschikking over verse (bonen)koffie, thee, water en fruit (bij de prijs inbegrepen). Diverse niet-alcoholische drankjes en zoete of hartige hapjes bieden we aan tegen een meerprijs, zoals een luxe koek of gebakje van de Poortugaalse bakker bij ons om de hoek. We houden uiteraard rekening met eventuele dieetwensen.

Bij prijs inbegrepen:

Maak hieronder jouw keuze voor een arrangement. Alle genoemde prijzen zijn incl. btw.

Eenvoudige LUNCH of ONTBIJT Vanaf €12,50,- p.p.

IETS EXTRA VANAF €5,25,- p.p.

Wij verwennen onze gasten bij ontvangst graag met een luxe koek of gebakje van de lokale bakker in Poortugaal. Hiervan gebruikmaken? Geef dit dan even aan ons door.

Luxe LUNCH Vanaf €17,50,- p.p.

Activiteiten

Bekijk hieronder alle activiteiten die Op Het Terphuis aanbiedt:

Appels in de tuin
Bij de prijs inbegrepen

Buitenactiviteiten

Ons grote buitenterrein met tuin en weide is bruikbaar als onderdeel van jouw programma of een stille pauze. De rondlopende dieren zorgen voor een aangename ontspanning. Fietsverhuur is ook mogelijk!

Lees meer »
Paardencoaching bij Op Het Terphuis

Paardencoaching

Neem aanvullend op het trainingsprogramma deel aan een unieke sessie paardencoaching voor nieuwe inzichten, ontspanning en plezier met jouw collega’s of gasten.

Lees meer »
Illustratie Het Terphuis: kippen

Meer ruimte nodig?

Bekijk ook onze ruimte De Deel